test-1 test-2

Bioposer med trykk

Minimumsantall: 5000 stk.

Bioposer er basert på naturlige råvarer, og er både komposterbare og biologisk nedbrytbare (les mer om forskjellen på biologisk nedbrytbar og komposterbar her – ekstern side). Posene er laget av Mater-Bi, som er en råvare hovedsakelig basert på stivelse fra planter, og brytes naturlig ned til bestanddeler som ikke er skadelige for miljøet. Posene er sertifisert i henhold til den Europeiske standarden EN 13432, som stiller strenge krav til produktets produksjon, bestanddeler, nedbrytbarhet og komposterbarhet. Posene produseres på vår egen fabrikk i Norge. Posens egenskaper under bruk er ellers de samme som med vanlige plastposer, men det er viktig at posene lagres beskyttet fra direkte varme, sollys og fuktighet. Posene bør lagres ved normal luftfuktighet. Posenes bruksegenskaper vil svekkes over tid, og vi anbefaler kun inntil ett års lagring før bruk.

Valgmuligheter

1. Posens størrelse

Hva er bruksområdet og hvilke typer varer skal posen romme? Er du usikker hvilken størrelse du trenger, hjelper vi deg gjerne. I første rekke leverer vi nå bioposer i følgende i fire størrelser med utstansede håndtak (målene oppgis i bredde x høyde):

45x50 cm og 60 x 50 cm leveres med nedbrettforsterkning og 4 cm bunnfals. Kontakt oss for informasjon om andre størrelser.

2. Design og utforming

Når det gjelder posens utseende er det et hav av muligheter. Vi produserer posene i tråd med din bedrifts grafiske profil og fargepalett, men kommer også gjerne med innspill. Vi anbefaler imidlertid at du i størst mulig grad begrenser både antall trykkfarger og størrelsen på trykket, for å gjøre posen mest mulig miljøvennlig. Å dekke hele posen med trykk bør unngås, da dette vil kunne påvirke posens nedbrytbarhet. Vårt råd er å forsøke å begrense designet til et enkelt logotrykk i én farge for et nedtonet og miljøvennlig inntrykk.

Få et pristilbud

Bruk skjemaet for å kontakte oss for et uforpliktende pristilbud. Oppgi gjerne så mye informasjon som mulig om dine ønsker, men du trenger ikke ta stilling til alt. Husk at vi er her for å hjelpe deg, og vi kommer gjerne med innspill. Om du har trykkfiler klare, kan disse lastes opp her. Trykkfilen bør fortrinnsvis være i ai-, eps- eller pdf-format, men andre filtyper kan i visse tilfeller fungere. Trenger du hjelp til logo- og profilutvilking, har vi grafiske designere som jobber med dette, og som kan komme frem til det rette uttrykket for din bedrift..

Bioposer med trykk

1 vare

View as Tabell Liste
per side
Set Descending Direction
  1. KAJ Vase B25,5 D25,5 H34,5  pink
    L25,5 W25,5 H34,5 cm
    pink
    4 stk. i pakken
    Logg inn

1 vare

View as Tabell Liste
per side
Set Descending Direction