test-1 test-2

Blomsterpapir med trykk

Minimumsantall: 300 kg. Leveringstid: Ca. 4-6 uker.

Blomsterpapiret er den viktigste innpakningen for en blomsterbutikk. Papiret skal beskytte blomstene, samtidig som det skal se flott ut. Med din egen logo og design på blomsterpapiret kan du profilere blomsterinnpakningen på en elegant måte.

Valgmuligheter

1. Papirtype og kvalitet

Serviteur leverer blomsterpapir med trykk på brunt ribbet kraftpapir eller hvitt kraftpapir. Velg mellom 45 eller 60 grams papir. Blomsterpapiret leveres enten på rull (57 eller 75 cm bredde) eller i ark (75x70 cm eller 75x100 cm). Praktiske hensyn avgjør i stor grad hva du bør velge, men tenk også over hva som passer best til bedriftens profil og hva du ønsker å signalisere. Brun kraft gir for eksempel et noe rustikt, men moderne uttrykk, og oppleves av mange som mest miljøvennlig. Hvitt kraftpapir gir større muligheter når det gjelder gjeder fargebruk, da man for eksempel kan trykke en heldekkende bakgrunnsfarge.

Bruk gjerne produktene i vårt standardsortiment som utgangspunkt. Se våre gaveesker og gaveposer for inspirasjon. Se også eksempler på gaveesker og gaveposer vi har laget for våre kunder i bildegalleriet øverst til venstre på denne siden.

2. Design og utforming

Vi produserer posene i tråd med din bedrifts grafiske profil og fargepalett, men kommer også gjerne med innspill. Tenk igjennom hvilke elementer du vil ha med på posen. Vi anbefaler å begrense mengden med informasjon man trykker på papiret, slik at man får et rent og elegant blomsterpapir. Logo og/eller et grafisk mønster kan være tilstrekkelig, sammen med en flott fargepalett tilpasset bedriftens profil.

Få et pristilbud

Bruk skjemaet for å kontakte oss for et uforpliktende pristilbud. Oppgi gjerne så mye informasjon som mulig om dine ønsker, men du trenger ikke ta stilling til alt – husk at vi er her for å hjelpe deg, og vi kommer gjerne med innspill. Om du har trykkfiler klare, kan disse lastes opp her. Trykkfilen bør fortrinnsvis være i ai-, eps- eller pdf-format, men andre filtyper kan i visse tilfeller fungere. Trenger du hjelp til logo- og profilutvilking, har vi grafiske designere som jobber med dette, og som kan komme frem til det rette uttrykket for din bedrift.