Cellofan med trykk

Minimumsantall: 100 kg. Leveringstid: Ca. 8-10 uker.

Cellofan har mange bruksområder, og kan brukes til å pakke inn både blomster, matvarer og andre gaver. Med ditt eget logotrykk på cellofanen kan du profilere din bedrift på en effektiv og elegant måte. Serviteur leverer cellofan i tykkelse 30 my, med trykk i én farge, og leveres enten på rull (70 cm x 300 m) eller i ark (80 x 80 cm eller 80 x 60 cm).

Valgmuligheter

1. Format

Om du bør velge cellofan på rull eller i ark, avhenger helt av dine behov og preferanser. Spør oss gjerne om råd hvis du er usikker.

2. Design og utforming

Vi produserer produktet i tråd med din bedrifts grafiske profil og fargepalett, men kommer også gjerne med innspill. Vi anbefaler å holde trykket enkelt, på grunn av av cellofan er gjennomsiktig og man i tillegg ser produktet som er pakket inn. Mange velger å kun trykke logo i et repeterende mønster.

Få et pristilbud

Bruk skjemaet for å kontakte oss for et uforpliktende pristilbud. Oppgi gjerne så mye informasjon som mulig om dine ønsker, men du trenger ikke ta stilling til alt – husk at vi er her for å hjelpe deg, og vi kommer gjerne med innspill. Om du har trykkfiler klare, kan disse lastes opp her. Trykkfilen bør fortrinnsvis være i ai-, eps- eller pdf-format, men andre filtyper kan i visse tilfeller fungere. Trenger du hjelp til logo- og profilutvilking, har vi grafiske designere som jobber med dette, og som kan komme frem til det rette uttrykket for din bedrift.