test-1 test-2


Eksklusive papirposer med trykk

Minimumsantall: Avhengig av type. Leveringstid: Avhengig av type.

Riktig emballasje er viktig når varene dine skal transporteres, enten du driver nettbutikk eller en fysisk butikk. Varene skal ligge godt beskyttet, og emballasjen bør være praktisk å transportere. Transportemballasje er også godt egnet for å eksponere din logo og profil. Serviteur leverer esker, poser og annen forsendelsesemballasje med din logo. Husk at vi også kan levere både tape og etiketter med ditt design, for en helhetlig profil på emballasjen.

Valgmuligheter

1. Størrelse og kvalitet

Hva er bruksområdet og hvilke typer varer skal emballasjen romme? Er du usikker hvilken størrelse du trenger, hjelper vi deg gjerne – vi har lang erfaring med å lage emballasje til alle mulige bruksområder. Husk at vi kan tilpasse størrelser og dimensjoner helt etter dine ønsker. Ta gjerne utgangspunkt i produktene i vårt standardsortiment. Se våre forsendelsesesker, gaveesker og forsendelsesposer for inspirasjon. Se også eksempler på forsendelsesemballasje vi har laget for våre kunder i bildegalleriet øverst til venstre på denne siden.

2. Design og utforming

Når det gjelder emballasjens utseende er det et hav av muligheter. Vi produserer produktet i tråd med din bedrifts grafiske profil og fargepalett, men kommer også gjerne med innspill. Tenk gjerne igjennom hvilke elementer du vil ha med. Logo er en selvfølge, og mange velger å også ha med kontaktinformasjon eller webadresse. I tillegg kan andre grafiske elementer og mønstre være med på å gjøre emballasjen mer iøynefallende – her kommer vi gjerne med kreative innspill. Elementer som hotfoil (metalltrykk), preging, UV-lakk og trykk på innsiden av posen er med på å gi et eksklusivt preg. Spør oss om hva som er mulig!

Få et pristilbud

Bruk skjemaet for å kontakte oss for et uforpliktende pristilbud. Oppgi gjerne så mye informasjon som mulig om dine ønsker, men du trenger ikke ta stilling til alt – husk at vi er her for å hjelpe deg, og vi kommer gjerne med innspill. Om du har trykkfiler klare, kan disse lastes opp her. Trykkfilen bør fortrinnsvis være i ai-, eps- eller pdf-format, men andre filtyper kan i visse tilfeller fungere. Trenger du hjelp til logo- og profilutvilking, har vi grafiske designere som jobber med dette, og som kan komme frem til det rette uttrykket for din bedrift.