Etiketter med trykk

Minimumsantall: 5000 stk. Leveringstid: Ca. 2-3 uker.

Etiketter med trykk er enkel og kostnadseffektiv profilering av din bedrift. Serviteur leverer etiketter med din logo og design. Velg blant mange størrelser og kvaliteter. Hurtig levering og konkurransedyktige priser!

Valgmuligheter

1. Størrelse og format

De vanligste formatene er sirkel, oval eller rektangel, men vi kan lage etiketter i alle mulige størrelser og former. Kontakt oss med dine ønsker!

2. Papirtype

Papiroverflaten vil påvirke hvordan etiketten ser ut og oppleves. Tenk igjennom hvilket uttrykk du ønsker og hva som passer best til din bedrifts profil. Ønsker du elementer i blankt sølv eller gull, bruker vi gull- eller sølvetiketter som vi så trykker de resterende fargene på. Dette gir et svært godt resultat med skinnende blanke metallelementer som gir en fin kontrast til de trykte fargene. Det er også mulig å gi overflaten en matt lakk for en flott matt effekt.

Våre vanligste papirtyper er:

• Hvit halvblank

• Hvit matt

• Hvit antique

• Sølv blank

• Gull blank

3. Design og utforming

Tenk igjennom hvilke elementer du vil ha med på etiketten, og hva du skal bruke den til. Noen velger å ha med kontaktdetaljer og informasjon, andre velger å kun ha logo eller grafiske elementer for å kunne bruke etiketten som et supplement til annen innpakning. Vi kommer gjerne med ideer og kreative innspill. Se eksempler på etiketter vi har laget i bildegalleriet øverst på siden for inspirasjon.

Få et pristilbud

Bruk skjemaet for å kontakte oss for et uforpliktende pristilbud. Oppgi gjerne så mye informasjon som mulig om dine ønsker, men du trenger ikke ta stilling til alt – husk at vi er her for å hjelpe deg, og vi kommer gjerne med innspill. Om du har trykkfiler klare, kan disse lastes opp her. Trykkfilen bør fortrinnsvis være i ai-, eps- eller pdf-format, men andre filtyper kan i visse tilfeller fungere. Trenger du hjelp til logo- og profilutvilking, har vi grafiske designere som jobber med dette, og som kan komme frem til det rette uttrykket for din bedrift.