test-1 test-2

Gaveposer og gaveesker med trykk

Minimumsantall: Avhengig av type. Leveringstid: Avhengig av type.

Gaveposer og gaveesker er både praktiske og tidsbesparende når man skal pakke inn varer. I tillegg vil en flott innpakning heve opplevelsen av selve produktet - en flott gaveeske gir et elegant og eksklusivt inntrykk. Serviteur leverer alle typer gaveposer og gaveesker. Størrelser, kvaliteter og design kan tilpasses helt etter dine ønsker. Gaveposer og gaveesker kan med fordel kombineres med annen innpakning som silkepapir og gavebånd for en gjennomført og eksklusiv innpakning.

Valgmuligheter

1. Størrelse og kvalitet

Hva er bruksområdet og hvilke typer varer skal posen romme? Er du usikker hvilken størrelse du trenger, hjelper vi deg gjerne – vi har lang erfaring med å lage poser til alle mulige bruksområder. Husk at vi kan tilpasse størrelser og dimensjoner helt etter dine ønsker. Hvordan posen/esken føles å ta på, påvirker kundens oppfatning av hvor påkostet og forseggjort produktet er. Vår erfaring er at tykkere innpakning oppfattes som mer påkostet. Tenk gjerne igjennom hva du vil signalisere overfor kundene dine. Brunt kraftpapir gir ofte et røft og rustikt inntrykk, mens et tykt, bestrøket papir vil oppfattes som eksklusivt. Vi gir gjerne råd om hvilket papir som passer best for din bedrift.

Bruk gjerne produktene i vårt standardsortiment som utgangspunkt. Se våre gaveesker og gaveposer for inspirasjon. Se også eksempler på gaveesker og gaveposer vi har laget for våre kunder i bildegalleriet øverst til venstre på denne siden.

2. Design og utforming

Når det gjelder gaveposen/gaveeskens utseende er det et hav av muligheter. Vi produserer produktet i tråd med din bedrifts grafiske profil og fargepalett, men kommer også gjerne med innspill. Tenk gjerne igjennom hvilke elementer du vil ha med. Logo er en selvfølge, og mange velger å også ha med kontaktinformasjon eller webadresse. I tillegg kan andre grafiske elementer og mønstre være med på å gjøre posen mer iøynefallende – her kommer vi gjerne med kreative innspill. Elementer som hotfoil (metalltrykk), preging, UV-lakk og trykk på innsiden av posen er med på å gi posen et eksklusivt preg. Spør oss om hva som er mulig!

Få et pristilbud

Bruk skjemaet for å kontakte oss for et uforpliktende pristilbud. Oppgi gjerne så mye informasjon som mulig om dine ønsker, men du trenger ikke ta stilling til alt – husk at vi er her for å hjelpe deg, og vi kommer gjerne med innspill. Om du har trykkfiler klare, kan disse lastes opp her. Trykkfilen bør fortrinnsvis være i ai-, eps- eller pdf-format, men andre filtyper kan i visse tilfeller fungere. Trenger du hjelp til logo- og profilutvilking, har vi grafiske designere som jobber med dette, og som kan komme frem til det rette uttrykket for din bedrift.