test-1 test-2

Handlenett med trykk

Minimumsantall: 100 stk. Leveringstid: Fra 4 uker.

Handlenett har de siste årene blitt et populært alternativ til de klassiske handleposene, da mange er opptatt av å signalisere at de bryr seg om miljøet. Handlenettene er slitesterke og tåler mye vekt, og de kan brukes igjen og igjen, slik at man sparer miljøet. Mange bruker handlenett som et praktisk og trendy tilbehør fremfør en vanlig veske. Derfor er også handlenett godt egnet som profilering for din bedrift – nettet brukes mange ganger og i forskjellige settinger, slik at du får eksponert din logo og profil i lang tid etter kunden har forlatt butikken.

Valgmuligheter

1. Størrelse, tykkelse og antall

Våre handlenett er laget av naturlig bomull, og leveres i flere gramvekter (tykkelser). Vi kan levere flere størrelser på handlenettene, og korte eller lange håndtak. Minste antall er 100 stk. De aller fleste velger handlett i størrelse 38 x 42 cm. med lange håndtak. Handlenettene leveres i natur/ufarget (120 gram) eller ulike farger (150 gram):

Naturfargede nett kan leveres i 120g eller 150g Fairtrade bomull. Fargede nett kan fås i Fairtrade bomull ved bestilling av minimum 3 000 stk. Disse kan merkes med egen påsydd Fairtrade-tag eller påtrykket Fairtrade-logo. Les mer om Fairtrade her.

2. Design og utforming

Når det gjelder posens utseende er det mange muligheter. Vi produserer posene i tråd med din bedrifts grafiske profil og fargepalett, men kommer også gjerne med innspill. Handlenett egner seg allikevel først og fremst til enklere trykk. Vi anbefaler å forsøke å begrense antall farger og trykkmengde. Dette vil også understreke det miljøvennlige aspektet. Vi gjør oppmerksom på at det på grunn av trykkemetodene ikke er mulig med utfallende trykk, altså trykk som dekker helt ut i kantene på handlenettet.

Ta vare på handlenettet!

Handlenettene kan ikke vaskes i vaskemaskin eller tørkes i tørketrommel da dette vil gå utover trykket og materialet vil krympe. Kan kun håndvaskes i kaldt vann.

Få et pristilbud

Bruk skjemaet for å kontakte oss for et uforpliktende pristilbud. Oppgi gjerne så mye informasjon som mulig om dine ønsker, men du trenger ikke ta stilling til alt. Husk at vi er her for å hjelpe deg, og vi kommer gjerne med innspill. Om du har trykkfiler klare, kan disse lastes opp her. Trykkfilen bør fortrinnsvis være i ai-, eps- eller pdf-format, men andre filtyper kan i visse tilfeller fungere. Trenger du hjelp til logo- og profilutvilking, har vi grafiske designere som jobber med dette, og som kan komme frem til det rette uttrykket for din bedrift.