Papirposer med trykk

Minimumsantall: 3 000-5 000 stk., avhengig av størrelse. Leveringstid: 4-7 uker.

Det er mange fordeler ved å bruke handleposer av papir. Først fremst ser de trendy ut – en papirpose med lekkert design og god fargebruk skiller seg ut. Papirposer egner seg godt for bedrifter som ønsker et mer rustikt og nedtonet uttrykk, og de signaliserer at man er opptatt av å ta vare på miljøet. Papirposer er resirkulerbare og biologisk nedbrytbare.

Valgmuligheter

1. Posens størrelse og type håndtak

Hva er bruksområdet og hvilke typer varer skal posen romme? Er du usikker hvilken størrelse du trenger, hjelper vi deg gjerne. Vi har lang erfaring med å lage poser til alle mulige bruksområder. Velg mellom flate håndtak eller håndtak i tvinnet papir. Dette er våre mest populære formater (målene oppgis i bredde x dybde x høyde):

Flate håndtak:

Tvinnede håndtak:

2. Håndtaksfarge

Fargede håndtak gir ekstra liv til posen og tiltrekker oppmerksomhet. Flate håndtak finnes i brun kraft, hvit og svart, mens tvinnede håndtak finnes i hele 16 ulike farger (ved større opplag er det også mulig å få håndtak med egenvalgte farger). Fargen trenger ikke nødvendigvis matche fargen på trykket eksakt – velg gjerne en farge som harmonerer med, eller skaper kontrast til, fargen på trykket. Tvinnede håndtak finnes i følgende farger:

3. Kvalitet

Her kan du velge mellom hvitt kraftpapir, brunt kraftpapir eller hvitt bestrøket papir. Papirtykkelsen er gitt ut ifra posens størrelse – jo større pose, jo tykkere papir. Her er det først og fremst utseendet du ønsker på posen som avgjør hvilken papirtype du velger.

4. Design og utforming

Når det gjelder posens utseende er det et hav av muligheter. Vi produserer posene i tråd med din bedrifts grafiske profil og fargepalett, men kommer også gjerne med innspill. Tenk gjerne igjennom hvilke elementer du vil ha med på posen. Logo er en selvfølge, og mange velger å også ha med kontaktinformasjon eller webadresse. I tillegg kan andre grafiske elementer og mønstre være med på å gjøre posen mer iøynefallende – her kommer vi gjerne med kreative innspill.

Få et pristilbud

Bruk skjemaet for å kontakte oss for et uforpliktende pristilbud. Oppgi gjerne så mye informasjon som mulig om dine ønsker, men du trenger ikke ta stilling til alt. Husk at vi er her for å hjelpe deg, og vi kommer gjerne med innspill. Om du har trykkfiler klare, kan disse lastes opp her. Trykkfilen bør fortrinnsvis være i ai-, eps- eller pdf-format, men andre filtyper kan i visse tilfeller fungere. Trenger du hjelp til logo- og profilutvilking, har vi grafiske designere som jobber med dette, og som kan komme frem til det rette uttrykket for din bedrift.

Papirposer med trykk

1 vare

View as Tabell Liste
per side
Set Descending Direction
  1. KAJ Vase B25,5 D25,5 H34,5  pink
    L25,5 W25,5 H34,5 cm
    pink
    4 stk. i pakken
    Logg inn

1 vare

View as Tabell Liste
per side
Set Descending Direction