Plastposer med trykk

Minimumsantall: 2 500 stk. Leveringstid: Ca. 4 uker.

NYHET: Poser av 90% gjenbruksplast

Plastposer er en svært økonomisk og praktisk type handleposer. Posene er slitesterke, kan tåle mye vekt, og står imot alt av vær og vind. Posene krever også lite lagringsplass, og er derfor perfekte for bedrifter som bruker mye poser. Plastposer er godt egnet til trykk. Den blanke overflaten gjør at man får skarpe og klare farger, og man kan gi dem en eksklusiv touch ved å benytte effekter som for eksempel matt lakk. Se bildegalleriet til venstre for eksempler på kvaliteter og eksempler på poser vi har laget. Serviteur har egen plastposefabrikk i Norge, og kan derfor levere svært raskt og til konkurransedyktige priser.

Valgmuligheter

1. Posens størrelse

Hva er bruksområdet og hvilke typer varer skal posen romme? Er du usikker hvilken størrelse du trenger, hjelper vi deg gjerne. Vi har lang erfaring med å lage poser til alle mulige bruksområder. Velg mellom utstansede håndtak eller loophåndtak. Dette er våre mest populære formater (målene oppgis i bredde x høyde. 4 indikerer dybde på bunnfals):

Folietykkelse 45 my og nedbrettforsterkning er standard på alle posene unntatt 25 x 35 cm.

2. Folietype og foliefarge

Forskjellige typer folier kan gi vidt forskjellige uttrykk. Her bør man ta hensyn til hva slags varer som skal transporteres i posen. Klar eller frostet folie kan se flott ut, men vil også gjøre at posens innhold synes. Vi opererer med fire typer standard folier:

I tillegg kan vi tilby ferdig innfarget folie i en rekke farger mot et tillegg på 25% i prisen. Her er et utvalg av våre mest populære farger:

Andre farger er tilgjengelige – spør oss om dette. Vi gjør oppmerksom på at ferdig innfarget folie vil være noe mer transparent. Mange velger derfor isteden å trykke sine egenvalgte farger på en av våre standard folier.

3. Håndtak

Her kan du velge mellom vanlige utstansede (utskårne) håndtak eller loophåndtak (plasthanker). Noen synes loophåndtak gir posen et mer eksklusivt utseende. En fordel med loophåndtak er også at posen rommer noe mer. Loophåndtak kan fås i syv forskjellige farger:

Fargede håndtak gir ekstra liv til posen og tiltrekker oppmerksomhet. Fargen trenger ikke nødvendigvis matche fargen på trykket eksakt – velg gjerne en farge som harmonerer med, eller skaper kontrast til, fargen på trykket.

4. Design og utforming

Når det gjelder posens utseende er det et hav av muligheter. Vi produserer posene i tråd med din bedrifts grafiske profil og fargepalett, men kommer også gjerne med innspill. Tenk gjerne igjennom hvilke elementer du vil ha med på posen. Logo er en selvfølge, og mange velger å også ha med kontaktinformasjon eller webadresse. I tillegg kan andre grafiske elementer og mønstre være med på å gjøre posen mer iøynefallende – her kommer vi gjerne med kreative innspill.

Få et pristilbud

Bruk skjemaet for å kontakte oss for et uforpliktende pristilbud. Oppgi gjerne så mye informasjon som mulig om dine ønsker, men du trenger ikke ta stilling til alt. Husk at vi er her for å hjelpe deg, og vi kommer gjerne med innspill. Om du har trykkfiler klare, kan disse lastes opp her. Trykkfilen bør fortrinnsvis være i ai-, eps- eller pdf-format, men andre filtyper kan i visse tilfeller fungere. Trenger du hjelp til logo- og profilutvilking, har vi grafiske designere som jobber med dette, og som kan komme frem til det rette uttrykket for din bedrift.