test-1 test-2

Silkepapir med trykk

Minimumsantall: 50 kg. Leveringstid: Ca. 8-10 uker.

Silkepapir er både praktisk og elegant. Silkepapiret beskytter varene som pakkes inn, og fungerer godt som fyll i for eksempel gaveesker. Samtidig har silkepapir evnen til å gi innpakningen et eksklusivt preg, noe som også hever inntrykket av gaven. Serviteur leverer silkepapir med ditt logotrykk, for en elegant og helhetlig innpakning i din bedrifts profil. Papiret er 18g hvitt silkepapir, som er en myk og lett gjennomsiktig papirkvalitet. Papiret kommer i 50x75 cm ark.

Design og utforming

Vi anbefaler å holde trykket på silkepapiret enkelt og rent. De aller fleste velger trykk i én farge på hvitt papir, men det er også mulig å trykke flere farger. Tenk gjerne igjennom hvilke designelementer du vil ha med. Mange velger kun å trykke logoen i et gjentagende mønster. Våre designere hjelper deg med designet.

Få et pristilbud

Bruk skjemaet for å kontakte oss for et uforpliktende pristilbud. Oppgi gjerne så mye informasjon som mulig om dine ønsker, men du trenger ikke ta stilling til alt – husk at vi er her for å hjelpe deg, og vi kommer gjerne med innspill. Om du har trykkfiler klare, kan disse lastes opp her. Trykkfilen bør fortrinnsvis være i ai-, eps- eller pdf-format, men andre filtyper kan i visse tilfeller fungere. Trenger du hjelp til logo- og profilutvilking, har vi grafiske designere som jobber med dette, og som kan komme frem til det rette uttrykket for din bedrift.