Registrering

Så hyggelig at du vil være kunde!

Consilimo Group AS - moderselskapet til Serviteur og Edelweiss - er en av Skandinavias ledende grossistbedrifter innen blomsterfaghandel, interiørbutikker samt all emballasje. Vi tilbyr totalsortement av produkter som krukker I utallige varianter, vaser, kurv, sink og alt av dekorartikler. Vi har alt av gave- og blomsterinnpakning, poser og binderiprodukter. I tillegg er vi spesialister på lys og servietter og bordpynt til alle typer festbord. Vi satser på kreativitet, følger trendfarger, og vil gjerne gi inspirasjon til alle våre kunder.

Vi sender varer flere ganger i uken til kunder i hele Skandinavia.

For å bli godkjent som forhandler og få tilgang til nettbutikken vår, må du fylle inn skjemaet under. Du hører fra oss innen 1-2 virkedager. Gleder oss til å samarbeide med deg!

Er du allerede kunde hos oss og ønsker tilgang til ny nettbutikk?

Dersom du allerede er kunde hos oss og har tilgang til vår tidligere nettbutikk, kan du bestille nytt passord for å få tilgang i den nye nettbutikken.

Bestill nytt passord her.

Bli kunde:
Organisasjonsnummer
Hent adresse fra Brønnøysund
Selskapsnavn Telefon Mobil Kjedetilknytning Kontaktperson fornavn Kontaktperson etternavn Kontaktperson mobil Din epostadresse E-post for mottak av faktura Faktura-adresse
Post kode Sted
Land
Leveringsadresse
Post kode Sted
Land