test-1 test-2

Åpent showroom for B2B kunder

Showroom høst/jul 2021

ÅPENT HUS: 17. – 28. januar 2022 – Martinsen showroom, Jevnaker

Vi inviterer igjen til Åpent Hus i showrommet på Jevnaker. Se sesongens interiør, krukker og pynt fra Edelweiss og GUS Design, innpakning og emballasje fra Serviteur, samt blomster- og binderiprodukter fra Blooms. I tillegg kan du se nyhetene fra en rekke andre merkevarer: Martinsen, Easy Living, A&C Oslo, Holmen, Lauvring og Amundsen Trading. Få en eksklusiv visning av høstens kolleksjoner, og sikre deg godbitene ved å forhåndsbestille allerede nå!

Se invitasjonen og les om merkevarene her: Invitasjon til Åpent Hus

Showrommet er åpent i ukene 3 og 4 (17.–28. januar), og åpningstid er fra kl. 08 til 16. Grunnet smittevern er showrommet kun åpent for avtaler. Derfor må tidspunkt bookes på forhånd. 

Book tid på showrommet her:

Book tidspunkt
Showroom Fredrikstad:

Vårt 300 m2 showroom er fylt opp med produkter fra merkevarene Edelweiss, GUS Design og Serviteur – potter og krukker, interiør og pynt, lys, servietter og binderiartikler, samt innpakning og  emballasje. ester & eriks eksklusive hånddyppede lys er utstilt. Alt tilrettelegges for at vi skal kunne overholde myndighetenes retningslinjer for smittevern. Derfor må også tidspunkt bookes på forhånd. Til gjengjeld vil du få personlig og tilpasset service.

Adresse: Tomteveien 55, 1618 Fredrikstad. Klikk her for kart.

Grunnet smittevern er showroom kun åpent for avtaler. For å avtale tidspunkt, send en e-post til service@consilimo.com


Showroom Tidaholm:

Vår utställning i Tidaholm är fyllt med produkter från Edelweiss, Serviteur, Gus Design, Mr. Plant och Holmen – allt på ett och samma ställe.
Med anledning av Covid-19 vill vi att det ska kännas så tryggt som möjligt för er. Därför bokar ni en tid hos oss som passar er för ett skräddarsytt besök med personlig service, allt enligt FHMs riktlinjer och rekommendationer.

Address: Nolgårdsgatan 3, 522 30 Tidaholm. Klicka här för karta.

För bokning, skicka ett mail till inbjudan@mrplant.se

Utenom messeperiodene er du velkommen til våre showroom lokalisert i Fredrikstad (300 m2) og i Tidaholm i Sverige (280 m2): Her vil du vil finne en komplett utstilling av alle våre produkter. Du se alt av blomster og interiørprodukter, samt utekrukker og hagepynt. Vi har også blomster- og gavepapir, poser, binderivarer, bordpynt, lys, servietter og emballasje. Her håper vi du vil bli inspirert og få ideer til kombinasjon av farger og utstilling ved å se varene live. De vakre lysene fra Ester&Erik er også utstilt i tillegg til sesongens Ambiente servietter.

Åpent alle dager fra 08.00 - 16.00. Det er også mulighet for avtale på kveldstid. Du kan gjerne avtale med din selger, men du er alltid velkommen på drop-in også.

Vi kan tilby opplæring i bruk av nettbutikk ved besøk på showrommet.

Showroom