Til toppen

Fire varemerker i én og samme butikk.

Consilimo er en ledende leverandør av interiør, emballasje og dekor- og binderiprodukter. Med de fire varemerkene Edelweiss, Serviteur, Gus og Blooms som utfyller hverandre, har vi et komplett vareutvalg innen blomster, gaver og interiør, samt all emballasje.

Consilimo ble til da Serviteur AS og Edelweiss AS den 1. januar 2020 fusjonerte til ett selskap – Consilimo AS. 1. juli 2020 ble også det svenske varemerket GUS en del av Consilimo. I 2021 samlet vi alt av blomster- og binderiprodukter under varemerket Blooms.Sammenslåingen kommer våre kunder til gode, blant annet ved fordeler som at alt kan bestilles i én nettbutikk, én ordre, én utsending og én faktura.

 

Vi har showroom på Jevnaker og i Tidaholm i Sverige. Her vil du finne både sesongnyheter og basisvarer fra våre fire varemerker. I tillegg har Serviteur showroom i Oslo hvor vi stiller ut gaveinnpakning og emballasje til inspirasjon.

 

Vi inviterer til Åpent Hus flere ganger i året hvor vi viser nyheter for neste sesong. Ring gjerne for avtale!


Consilimo er en del av Dalema Gruppen, som eier blant andre Mr. Plant, Lauvring, Holmen og Martinsen. Dette gjør oss til en enda sterkere samarbeidspartner innen detalj- og blomsterbransjen i skandinavia. Les mer på www.dalema.no