test-1 test-2

Consilimo Group

1. januar 2020 fusjonerte Serviteur AS og Edelweiss AS til ett selskap - Consilimo AS. 1. juli 2020 ble også det svenske varemerket GUS Design en del av Consilimo Group. Merkevarene Serviteur, Edelweiss og GUS Design har et komplett vareutvalg innen blomster, gaver og interiør, samt all emballasje. Sammenslåingen kommer våre kunder til gode, blant annet ved fordeler som at alt kan bestilles i én nettbutikk, én ordre, én utsending og én faktura.


SERVITEUR

Siden 1958 har Serviteur vært forbundet med lekker og funksjonell innpakning til en overkommelig pris. Vår drivkraft er å forsterke den gleden vi alle føler når vi gir og får noe. Vi er opptatt av å skape den riktige løsningen til den spesielle anledningen det alltid er å overraske og glede andre, og stiller høye krav til kvaliteten og prisen som betales.

Vi er stolte over å samarbeide med noen av de flinkeste kundene og leverandørene, i de fleste tilfeller over mange år. Vi er ydmyke over at dette er noe man skal gjøre seg fortjent til og har hele tiden fokus på å inspirere på det kreative og veilede på trender, tendenser og sluttbrukerinnsikt.


EDELWEISS

Edelweiss  startet i 1982 og er en av de største i Norge innen gave- og interiørbransjen. Vi selger alt av krukker, vaser, kurv og lysestaker. I tillegg er vi spesialister på lys og servietter og bordpynt til alle typer festbord.

Edelweiss satser på kreativitet, trender og tendenser og vi vil gjerne inspirere alle våre kunder. Vi selger trendy produkter men også de tradisjonelle, fordi vi ønsker å dekke det mangfoldige behovet vi har i Norden. Noe for enhver smak!

Edelweiss har utviklet eget brand, og har i tillegg agenturet for Ambiente i Norge og Sverige, samt agentur for Ester&Erik i Norge.


GUS DESIGN

Den svenske merkevaren GUS Design ble skapt i 2012, og er kjent som en fullsortiments grossist innen krukker, glass, pynt og innredningsdetaljer. Med et sortiment av blant annet krukker, vaser, zinkprodukter, kurver og hagedekorasjon, rettet de seg mot blomsterbutikker, hagesentre og innredningsbutikker over hele Sverige, Norge og Finland.

Som en del av Consilimo tilfører de både bredde og spissing av sortimentet. Ambisjonen er å fortsette å videreutvikle merkevaren GUS Design, med fokus på personlig service, inspirasjon og stadig utvikling av nye produkter.


FELLES MESSESTAND OG SHOWROOM

Serviteur og Edelweiss har felles stand på Oslo Design Fair og Formex i august og januar. På messene får du den beste mulighet til å se vårt fulle sortiment, samt bli inspirert og få nye ideer.

Utenom messene er du velkommen til våre showroom i Fredrikstad (300m2) og Tidaholm (280m2) i Sverige. Her vil du finne komplett utstilling av alle våre produkter. Vi inviterer til Åpent Hus to ganger i året hvor vi viser nyheter for neste sesong. Ring gjerne for avtale!


EN DEL AV DALEMA GRUPPEN

Consilimo Group er en del av Dalema Gruppen, som eier blant andre Mr. Plant, Lauvring, Holmen og Martinsen. Dette gjør oss til en enda sterkere samarbeidspartner innen detalj- og blomsterbransjen i skandinavia. Les mer på www.dalema.no


CODE OF CONDUCT

Consilimo etterlever Dalema Gruppens Code of Conduct, retningslinjer for etisk handel. Retningslinjene dekker grunnleggende krav til menneskerettigheter, arbeidstakerrettigheter og miljø, og skal fremme gode arbeids- og miljøforhold i våre leverandørkjeder. Les mer om Dalema Gruppens Code of Conduct på www.dalema.no/code-of-conduct-dalema-gruppen/