Skip to main content
Til toppen

Enkel transport fra A til B

Riktig emballasje er viktig når varene dine skal transporteres, enten du driver nettbutikk eller en fysisk butikk. Varene skal være tilstrekkelig beskyttet, og emballasjen bør være praktisk å transportere. Transportemballasje er også godt egnet for å eksponere din logo og profil. Serviteur leverer fraktposer med din logo og profil. Husk at vi også kan levere både tape og etiketter med ditt design, for en helhetlig profil på emballasjen.

Inspirasjon

Valgmuligheter

Posens størrelse

Hva er bruksområdet og hvilke typer varer skal posen romme? Er du usikker hvilken størrelse du trenger, hjelper vi deg gjerne. Vi har lang erfaring med å lage poser til alle mulige bruksområder. 

 

Populære størrelser

Kvalitet

Folietykkelse 50 my er standard. Vi kan også levere fraktposer av resirkulert plast.

 

Håndtak og limklaff

Fraktposer kan leveres med eller uten (utstansede) håndtak. Velg mellom enkel eller dobbel limklaff – dobbel limklaff er praktiske ved eventuelle returer. Da fjernes den allerede brukte limstripen ved å rive langs en perforering, og kunden lukker posen ved å brukte limstripe nummer to – uten å måtte finne fram tape for å forsegle posen.

 

Design og utforming

Vi produserer posene i tråd med din bedrifts grafiske profil og fargepalett, og kommer gjerne med innspill. Tenk gjerne igjennom hvilke elementer du vil ha med på posen. Logo er en selvfølge, og mange velger å også ha med kontaktinformasjon eller webadresse. I tillegg kan andre grafiske elementer og mønstre være med på å gjøre posen mer iøynefallende – her kommer vi gjerne med kreative innspill.

Få et pristilbud

Minimumsantall: 5 000 stk.

Bruk skjemaet for å kontakte oss for et uforpliktende pristilbud. Oppgi gjerne så mye informasjon som mulig om dine ønsker, men du trenger ikke ta stilling til alt. Husk at vi er her for å hjelpe deg, og vi kommer gjerne med innspill. Trenger du hjelp til logo- og profilutvilking, har vi grafiske designere som jobber med dette, og som kan komme frem til det rette uttrykket for din bedrift.

Lenker
Language
Min side