Skip to main content
Til toppen

Spar miljøet med resirkulert plast.

Plastposer er en svært økonomisk og praktisk type handleposer. Posene er slitesterke, kan tåle mye vekt, og står imot alt av vær og vind. Posene krever lite lagringsplass, og er derfor perfekte for bedrifter som bruker mye poser.

For å begrense bruken av ny plast, er vi i Serviteur opptatt av å øke bruken av resirkulert plast. Vi leverer derfor plastposer av 100% resirkulert plast. Posene kan selvfølgelig også gjenvinnes etter bruk.
 

Grunner til å velge poser av gjenbruksplast fra Serviteur:

  • Reduserer bruken av ny plast / fossile råstoffer, med tilhørende utslippsreduksjon

  • Bidrar til økt fokus på produkter av resirkulert plast og dermed bedre ordninger for gjenvinning

  • Reduserer plastavfallet i Norge

  • Bidrar til en sirkulær økonomi – gi nytt liv til kasserte produkter

 

Inspirasjon

Valgmuligheter

Posens størrelse

Hva er bruksområdet og hvilke typer varer skal posen romme? Er du usikker hvilken størrelse du trenger, hjelper vi deg gjerne. Vi har lang erfaring med å lage poser til alle mulige bruksområder. Dette er våre mest populære formater (målene oppgis i bredde x høyde. 4 indikerer dybde på bunnfals):

Folietype og -farge

Folietykkelse 50 my er standard. Selve folien kan være noe kornete i overflaten på grunn av urenheter fra resirkuleringsprosessen. Foliens utseende kan variere noe fra gang til gang, da materialet som er resirkulert påvirker sluttresultatet. Hvit folie kan for eksempel bli svakt grå/beige i fargen, og sort folie blir gjerne ikke 100% sort. Etter vår mening er det imidlertid en fordel at den skiller seg noe fra ny plast – man skal se at posen er resirkulert!

 

Håndtak

Utstansede (utskårne) håndtak er standard, og også det mest brukte. Det er også mulig å få loophåndtak på posen, som gjør at den rommer noe mer.

 

Design og utforming

Når det gjelder posens utseende er det et hav av muligheter. Vi produserer posene i tråd med din bedrifts grafiske profil og fargepalett, men kommer også gjerne med innspill. Tenk gjerne igjennom hvilke elementer du vil ha med på posen. Logo er en selvfølge, og mange velger å også ha med kontaktinformasjon eller webadresse. I tillegg kan andre grafiske elementer og mønstre være med på å gjøre posen mer iøynefallende – her kommer vi gjerne med kreative innspill.

Få et pristilbud

Minimumsantall: 5 000 stk. Leveringstid: Ca. 8 uker.

Bruk skjemaet for å kontakte oss for et uforpliktende pristilbud. Oppgi gjerne så mye informasjon som mulig om dine ønsker, men du trenger ikke ta stilling til alt. Husk at vi er her for å hjelpe deg, og vi kommer gjerne med innspill. Trenger du hjelp til logo- og profilutvilking, har vi grafiske designere som jobber med dette, og som kan komme frem til det rette uttrykket for din bedrift.

Lenker
Language
Min side