Skip to main content
Til toppen

Trygg transport av dyrebare tekstiler

En dresspose eller klespose er godt egnet til å profilere din bedrift. Dressposer er en elegant og praktisk måte å transportere klærne på, slik at kunden gjerne bruker den hver gang klærne skal fraktes. Dermed eksponeres din logo og profil både ute i bybildet, på reiser og på vei til fest. Vi leverer dressposer og klesposer med ditt trykk i både PVA og non-woven. Utvalget spenner fra enkle varianter til mer luksuriøse utgaver, med for eksempel egen skjortelomme.

Inspirasjon

Valgmuligheter

Hva er bruksområdet og hva slags klær skal dressposen romme? Er du usikker hvilken størrelse du trenger, hjelper vi deg gjerne.  

 

Størrelse og kvalitet

Velg mellom tre forskjellige størrelser/kvaliteter:

Design og utforming

Vi produserer dressposer i tråd med din bedrifts grafiske profil og fargepalett, og kommer gjerne med innspill. Tenk gjerne igjennom hvilke elementer du vil ha med. Logo er en selvfølge, og mange velger å også ha med kontaktinformasjon eller webadresse. 

Få et pristilbud

Minimumsantall: 1 000 stk.

Bruk skjemaet for å kontakte oss for et uforpliktende pristilbud. Oppgi gjerne så mye informasjon som mulig om dine ønsker, men du trenger ikke ta stilling til alt. Husk at vi er her for å hjelpe deg, og vi kommer gjerne med innspill. Trenger du hjelp til logo- og profilutvilking, har vi grafiske designere som jobber med dette, og som kan komme frem til det rette uttrykket for din bedrift.

Lenker
Language
Min side