Skip to main content
Til toppen

Nonwoven poser – Bruk den igjen og igjen!

Poser laget av det vi kaller for Non-woven, er laget av polypropylen, som er plast presset sammen til et stoff. Disse posene har en ekstremt lav vekt samtidig som de er meget sterke. Stoffet er også mykt og behagelig.

Er posene miljøvennlige?

Produksjonen av disse posene krever mye mindre energi enn de tradisjonelle bomullsnettene, og våre non-woven poser er laget med ren, fornybar energi.

Slike handlenett har de siste årene blitt et populært alternativ til de klassiske handleposene, da mange er opptatt av å signalisere at de bryr seg om miljøet. Nettene er slitesterke og tåler mye vekt, og de kan brukes igjen og igjen, slik at man sparer miljøet ved gjenbruk av posene.

God markedsføring av din bedrift

Mange bruker handlenett som et praktisk og trendy tilbehør fremfør en vanlig veske. Derfor er også handlenett godt egnet som profilering for din bedrift – nettet brukes mange ganger og i forskjellige settinger, slik at du får eksponert din logo og profil i lang tid etter kunden har forlatt butikken.

 

Grunner til å velge Non-woven poser fra Serviteur:

  • Kan gjenbrukes mange ganger
  • Slitesterke og tåler mye vekt 
  • Erstatning for vanlige vesker
  • Signaliserer miljøbevissthet 
  • Produsert med ren og fornybar energi

Valgmuligheter

Vi kan levere flere størrelser, med utstansede, korte eller lange håndtak.

 

Noen populære varianter:

 

 

Vi kan levere posene i mange ulike fargevarianter:

Design og utforming

Når det gjelder posens utseende er det mange muligheter. Vi produserer posene i tråd med din bedrifts grafiske profil og fargepalett, men kommer også gjerne med innspill. Non-Woven poser egner seg allikevel først og fremst til enklere trykk. Vi anbefaler å forsøke å begrense antall farger og trykkmengde. Vi gjør oppmerksom på at det på grunn av trykkemetodene ikke er mulig med utfallende trykk, altså trykk som dekker helt ut i kantene på posen.

Få et pristilbud

Minimumsantall: 1000 stk.

Bruk skjemaet for å kontakte oss for et uforpliktende pristilbud. Oppgi gjerne så mye informasjon som mulig om dine ønsker, men du trenger ikke ta stilling til alt. Husk at vi er her for å hjelpe deg, og vi kommer gjerne med innspill. Trenger du hjelp til logo- og profilutvilking, har vi grafiske designere som jobber med dette, og som kan komme frem til det rette uttrykket for din bedrift.

Lenker
Language
Min side