Skip to main content
Til toppen

Pakk inn blomstene i din profil.

Blomsterpapiret er den viktigste innpakningen for en blomsterbutikk. Papiret skal beskytte blomstene, samtidig som det skal se flott ut. Med din egen logo og design på blomsterpapiret kan du profilere blomsterinnpakningen på en elegant måte.

Valgmuligheter

Kvalitet og format

Serviteur leverer blomsterpapir med trykk på brunt ribbet kraftpapir eller hvitt kraftpapir. Velg mellom 45 eller 60 grams papir. Praktiske hensyn avgjør i stor grad hva du bør velge, men tenk over hva som passer best til bedriftens profil og hva du ønsker å signalisere. Brun kraft gir for eksempel et noe rustikt, men moderne uttrykk, og oppleves av mange som mest miljøvennlig. Hvitt kraftpapir gir større muligheter når det gjelder gjeder fargebruk, da man for eksempel kan trykke en heldekkende bakgrunnsfarge.

 

Design og utforming

Vi produserer blomsterpapiret i tråd med din bedrifts grafiske profil og fargepalett, og kommer gjerne med innspill.

Få et pristilbud

Minste kvantum: 300 kg.

Bruk skjemaet for å kontakte oss for et uforpliktende pristilbud. Oppgi gjerne så mye informasjon som mulig om dine ønsker, men du trenger ikke ta stilling til alt. Husk at vi er her for å hjelpe deg, og vi kommer gjerne med innspill. Trenger du hjelp til logo- og profilutvilking, har vi grafiske designere som jobber med dette, og som kan komme frem til det rette uttrykket for din bedrift.

Lenker
Language
Min side