Skip to main content
Til toppen

Pakkebånd med trykk

Gavebånd med logotrykk er en fin måte å profilere innpakningen på en elegant måte, uten at logoen blir for dominerende. Innpakningen kan være stilren og elegant, og båndet er det lille ekstra elementet som gjør innpakningen spennende.

Valgmuligheter

Båndtype/kvalitet

Vi har mange typer bånd å velge mellom. De mest brukte er polybånd, miljøbånd, metallbånd, silkebånd og tekstilbånd, men vi skaffer også andre typer bånd på forespørsel. Ulike typer bånd gir forskjellige inntrykk. Et matt miljøbånd gir for eksempel et rustikt og naturlig inntrykk, mens et skinnende silkebånd gir et mer eksklusivt og påkostet inntrykk. Tenk gjerne igjennom hva som passer best til din profil og målgruppe, og spør oss gjerne om råd. Se bildegalleriet øverst til venstre for eksempler på forskjellige typer bånd.

 

Design og utforming

Vi produserer båndene etter dine ønsker, i tråd med din bedrifts grafiske profil og fargepalett. Vi kommer også gjerne med kreative innspill. Tenk gjerne igjennom hvilke elementer og farger du vil ha med. Ha også i tankene hvilken annen innpakning du skal bruke, slik at farger og uttrykk matcher.

Få et pristilbud

Bruk skjemaet for å kontakte oss for et uforpliktende pristilbud. Oppgi gjerne så mye informasjon som mulig om dine ønsker, men du trenger ikke ta stilling til alt. Husk at vi er her for å hjelpe deg, og vi kommer gjerne med innspill. Trenger du hjelp til logo- og profilutvilking, har vi grafiske designere som jobber med dette, og som kan komme frem til det rette uttrykket for din bedrift.

Lenker
Language
Min side