Skip to main content
Til toppen

Lekker detalj som beskytter varene.

Silkepapir er både praktisk og elegant. Silkepapiret beskytter varene som pakkes inn, og fungerer godt som fyll i for eksempel gaveesker. Samtidig har silkepapir evnen til å gi innpakningen et eksklusivt preg, noe som også hever inntrykket av gaven. Serviteur leverer silkepapir med ditt logotrykk, for en elegant og helhetlig innpakning i din bedrifts profil.

Valgmuligheter

Kvalitet

Papiret er 18g hvitt silkepapir, som er en myk og lett gjennomsiktig papirkvalitet. Papiret kommer i 50x75 cm ark.

 

Design og utforming

Vi anbefaler å holde trykket på silkepapiret enkelt og rent. De aller fleste velger trykk i én farge på hvitt papir, men det er også mulig å trykke flere farger. Tenk gjerne igjennom hvilke designelementer du vil ha med. Mange velger kun å trykke logoen i et gjentagende mønster. Våre designere hjelper deg med designet.

Få et pristilbud

Minste kvantum: 200 kg.

Bruk skjemaet for å kontakte oss for et uforpliktende pristilbud. Oppgi gjerne så mye informasjon som mulig om dine ønsker, men du trenger ikke ta stilling til alt. Husk at vi er her for å hjelpe deg, og vi kommer gjerne med innspill. Trenger du hjelp til logo- og profilutvilking, har vi grafiske designere som jobber med dette, og som kan komme frem til det rette uttrykket for din bedrift.

Lenker
Language
Min side