Skip to main content
Til toppen

Gjør innpakningen til en del av gaven

Gaveposer  er både praktiske og tidsbesparende når man skal pakke inn varer. I tillegg vil en flott innpakning heve opplevelsen av selve produktet - en flott gavepose gir et elegant og eksklusivt inntrykk. Serviteur leverer alle typer gaveposer, og  størrelser, kvaliteter og design kan tilpasses helt etter dine ønsker. Gaveposer kan med fordel kombineres med annen innpakning som silkepapir og gavebånd for en gjennomført og eksklusiv innpakning. 

Inspirasjon

Valgmuligheter

Størrelse

Hva er bruksområdet og hvilke typer varer skal gaveposen romme? Er du usikker hvilken størrelse du trenger, hjelper vi deg gjerne – vi har lang erfaring med å lage poser til alle mulige bruksområder. Husk at vi kan tilpasse størrelser og dimensjoner helt etter dine ønsker, og posen kan tilpasses formålet med for eksempel håndtak, limklaff eller vindu.

 

Kvalitet

Hvordan posen føles å ta på, påvirker kundens oppfatning av hvor påkostet og forseggjort produktet er. Vår erfaring er at tykkere innpakning oppfattes som mer påkostet. Tenk gjerne igjennom hva du vil signalisere overfor kundene dine. Brunt kraftpapir gir ofte et røft og rustikt inntrykk, mens et tykt, bestrøket papir vil oppfattes som eksklusivt. Vi gir gjerne råd om hvilket papir som passer best for din bedrift. Bruk gjerne gaveposene i vårt standardsortiment som utgangspunkt. 

 

Design og utforming

Når det gjelder posens utseende er det et hav av muligheter. Vi produserer posene i tråd med din bedrifts grafiske profil og fargepalett, men kommer også gjerne med innspill. Tenk gjerne igjennom hvilke elementer du vil ha med på posen. Logo er en selvfølge, og mange velger å også ha med kontaktinformasjon eller webadresse. I tillegg kan andre grafiske elementer og mønstre være med på å gjøre posen mer iøynefallende – her kommer vi gjerne med kreative innspill.

Få et pristilbud

Minimumsantall: 1 000 stk.

Bruk skjemaet for å kontakte oss for et uforpliktende pristilbud. Oppgi gjerne så mye informasjon som mulig om dine ønsker, men du trenger ikke ta stilling til alt. Husk at vi er her for å hjelpe deg, og vi kommer gjerne med innspill. Trenger du hjelp til logo- og profilutvilking, har vi grafiske designere som jobber med dette, og som kan komme frem til det rette uttrykket for din bedrift.

Lenker
Language
Min side