Skip to main content
Til toppen

En skreddersydd pose.

Våre eksklusive papirposer, eller luxposer som vi gjerne kaller dem, er våre mest forseggjorte poser. Posen oppleves som luksuriøs og eksklusiv, og er med på å heve kundens handleopplevelse. Posene kan tilpasses helt og holdent etter dine ønsker og behov, både når det gjelder størrelse og utforming. Velg mellom flere materialtyper, overflatebehandlinger og håndtak. Detaljer som hotfoil (metalltrykk), lakk, preging eller trykk på innsiden av posen gir posen en ekstra eksklusiv touch. 

 

Grunner til å velge papirposer fra Serviteur:

  • En fullstendig skreddersydd pose tilpasset dine ønsker og behov

  • Mulighet for spesielle effekter som lakk, metall og laminering

  • En luksuriøs og forseggjort pose som hever kundens handleopplevelse

Inspirasjon

Valgmuligheter

Posens størrelse

Hva er bruksområdet og hvilke typer varer skal posen romme? Er du usikker hvilken størrelse du trenger, hjelper vi deg gjerne – vi har lang erfaring med å lage poser til alle mulige bruksområder. Husk at vi kan tilpasse størrelser og dimensjoner helt etter dine ønsker. 

 

Kvalitet

Hvordan posen føles å ta på, påvirker kundens oppfatning av hvor påkostet og forseggjort posen er. Vår erfaring er at tykkere poser oppfattes som mer påkostede. Tenk gjerne igjennom hva du vil posene skal signalisere overfor kundene dine. Brunt kraftpapir gir ofte et røft og rustikt inntrykk, mens et tykt, bestrøket papir vil oppfattes som eksklusivt. Vi gir gjerne råd om hvilket papir som passer best for din bedrift.

 

Håndtak

Håndtakene påvirker også kundens oppfatning av posens – og dermed varenes – eksklusivitet, i tillegg til at de bør ligge behagelig i hånden når man bærer posen. Fargen på handtakene kan matches til designet på posen, og mulighetene uendelige når det gjelder hva slags materialer man bruker. De fleste bruker imidlertid en av disse variantene:

  • Bomullsbånd
  • Silkebånd
  • Nylonsnor
  • PP-snor
  • PVC-snor
  • Tvinnet papirsnor

 

Design og utforming

Når det gjelder posens utseende er det et hav av muligheter. Vi produserer posene i tråd med din bedrifts grafiske profil og fargepalett, men kommer også gjerne med innspill. Tenk gjerne igjennom hvilke elementer du vil ha med på posen. Logo er en selvfølge, og mange velger å også ha med kontaktinformasjon eller webadresse. I tillegg kan andre grafiske elementer og mønstre være med på å gjøre posen mer iøynefallende – her kommer vi gjerne med kreative innspill.

Få et pristilbud

Minimumsantall: 1 000 stk.

Bruk skjemaet for å kontakte oss for et uforpliktende pristilbud. Oppgi gjerne så mye informasjon som mulig om dine ønsker, men du trenger ikke ta stilling til alt. Husk at vi er her for å hjelpe deg, og vi kommer gjerne med innspill. Trenger du hjelp til logo- og profilutvilking, har vi grafiske designere som jobber med dette, og som kan komme frem til det rette uttrykket for din bedrift.

Lenker
Language
Min side