test-1 test-2

Åpent showroom for B2B kunder

Showroom høst/jul 2020

Oslo Design Fair og Formex er avlyst, men vi vil isteden invitere deg til en eksklusiv visning av høstens kolleksjoner i et av våre showroom! 


Fredrikstad:

Vårt 300 m2 showroom er fylt opp med nyheter fra merkevarene Edelweiss og Serviteur. Vi holder åpent i ukene 33-36, og i uke 34 er det også kvelds- og helgeåpent. Vi viser nye potter og krukker, interiør og pynt, lys, servietter og binderiartikler fra Edelweiss, og Serviteur viser sin nye gavepapirkolleksjon, tilbehør og andre nyheter. ester & eriks eksklusive hånddyppede lys er utstilt, og du kan la deg inspirere av emballasje vi har laget på bestilling for våre kunder. Alt tilrettelegges for at vi skal kunne overholde myndighetenes retningslinjer for smittevern. Derfor må også tidspunkt bookes på forhånd. Til gjengjeld vil du få personlig og tilpasset service, og det blir bespisning i eget telt utenfor showrommet.

Vårt showroom i Tomteveien 55, 1618 Fredrikstad er åpent i ukene 33-36. Klikk her for kart.

Grunnet smittevern er showroom kun åpent for avtaler. For å avtale tidspunkt, send en e-post til service@consilimo.com


Tidaholm:

Vår utställning i Tidaholm är fyllt med produkter från Edelweiss, Serviteur, Gus Design, Mr. Plant och Holmen – allt på ett och samma ställe.
Med anledning av Covid-19 vill vi att det ska kännas så tryggt som möjligt för er. Därför bokar ni en tid hos oss som passar er för ett skräddarsytt besök med personlig service, allt enligt FHMs riktlinjer och rekommendationer. Vi bjuder också på lunch och fika.

Vår utställning i Nolgårdsgatan 3, 522 30 Tidaholm är öppen från och med den 3 Augusti. Klicka här för karta.

För bokning, skicka ett mail till inbjudan@mrplant.se

Utenom messeperiodene er du velkommen til våre showroom lokalisert i Fredrikstad (300 m2) og i Tidaholm i Sverige (280 m2): Her vil du vil finne en komplett utstilling av alle våre produkter. Du se alt av blomster og interiørprodukter, samt utekrukker og hagepynt. Vi har også blomster- og gavepapir, poser, binderivarer, bordpynt, lys, servietter og emballasje. Her håper vi du vil bli inspirert og få ideer til kombinasjon av farger og utstilling ved å se varene live. De vakre lysene fra Ester&Erik er også utstilt i tillegg til sesongens Ambiente servietter.

Åpent alle dager fra 08.00 - 16.00. Det er også mulighet for avtale på kveldstid. Du kan gjerne avtale med din selger, men du er alltid velkommen på drop-in også.

Vi kan tilby opplæring i bruk av nettbutikk ved besøk på showrommet.

Showroom