Skip to main content
Til toppen

Gaveinnpakning i butikkens profil

 

Gavepapir med eget trykk er perfekt for bedrifter som vil ha en gaveinnpakning som er fullstendig tilpasset bedriftens profil. Serviteur leverer gavepapir med ditt eget trykk. Papiret kan skreddersys helt etter dine ønsker, både når det gjelder papirtype, farger og design. Vi leverer også tosidige papirer med forskjellige design på hver side, og gavepapir med logotrykk på innsiden.

Valgmuligheter

Størrelse

Velg mellom 20, 40 eller 57 cm bredde. 150 meter lengde er standard.

 

Kvalitet

Hvilken papirkvalitet som bør brukes, vil i stor grad avhenge av dine preferanser. Tenk gjerne hvordan papiret skal brukes og hva du skal pakke inn, da forskjellige typer papir har ulike egenskaper. Ha også i tankene hvilken annen innpakning bedriften skal bruke, slik at man får en helhet når det gjelder materialbruk. Ulike papirtyper signaliserer også forskjellige ting – noen oppleves som eksklusive og luksurioøse, andre har et mer røft og rustikt preg. Spør oss om råd!

 

Design og utforming

Vi produserer posene i tråd med din bedrifts grafiske profil og fargepalett, og kommer gjerne med innspill. Våre spørreundersøkelser har vist at mange forbrukere foretrekker innpakning uten logo. Vi anbefaler derfor å trykke bedriftens logo på papirets innside. På denne måten holdes logoen skjult, og avsløres først når pakken åpnes.

Få et pristilbud

Minimumsantall: 30–60 ruller, avhengig av bredde.

Bruk skjemaet for å kontakte oss for et uforpliktende pristilbud. Oppgi gjerne så mye informasjon som mulig om dine ønsker, men du trenger ikke ta stilling til alt. Husk at vi er her for å hjelpe deg, og vi kommer gjerne med innspill. Trenger du hjelp til logo- og profilutvilking, har vi grafiske designere som jobber med dette, og som kan komme frem til det rette uttrykket for din bedrift.

Lenker
Language
Min side