Skip to main content
Til toppen

Plastposen – praktisk og økonomisk.

Plastposer er en svært økonomisk og praktisk type handleposer. Posene er slitesterke, kan tåle mye vekt, og står imot alt av vær og vind. Posene krever lite lagringsplass, og er derfor perfekte for bedrifter som bruker mye poser.

Inspirasjon

Valgmuligheter

Posens størrelse

Hva er bruksområdet og hvilke typer varer skal posen romme? Er du usikker hvilken størrelse du trenger, hjelper vi deg gjerne. Vi har lang erfaring med å lage poser til alle mulige bruksområder. Dette er våre mest populære formater (målene oppgis i bredde x høyde. 4 indikerer dybde på bunnfals):

Folietype og -farge

Folietykkelse 45 my og nedbrettforsterkning er standard på alle posene unntatt 25 x 35 cm. De aller fleste av våre kunder velger enten hvit eller sort folie. Vi leverer også klar og frostet folie – disse kan se flotte ut, men det er viktig å huske på at at innholdet i posen da vil være synlig for alle.

I tillegg til de fire standardfoliene, er det også mulig å velge en ferdig innfarget folie (25% pristillegg). Innfarget folie er imidlertid noe mer transparent, og mange velger derfor å heller trykke en valgt farge på våre standard folier. Kontakt oss om du ønsker mer informasjon om tilgjengelige foliefarger.

 

Håndtak

Utstansede (utskårne) håndtak er standard, og også det mest brukte. Det er også mulig å få loophåndtak på posen, som gjør at posen rommer noe mer.

 

Design og utforming

Når det gjelder posens utseende er det et hav av muligheter. Vi produserer posene i tråd med din bedrifts grafiske profil og fargepalett, men kommer også gjerne med innspill. Tenk gjerne igjennom hvilke elementer du vil ha med på posen. Logo er en selvfølge, og mange velger å også ha med kontaktinformasjon eller webadresse. I tillegg kan andre grafiske elementer og mønstre være med på å gjøre posen mer iøynefallende – her kommer vi gjerne med kreative innspill.

Få et pristilbud

Minimumsantall: 5 000 stk. Leveringstid: Ca. 8 uker.

Bruk skjemaet for å kontakte oss for et uforpliktende pristilbud. Oppgi gjerne så mye informasjon som mulig om dine ønsker, men du trenger ikke ta stilling til alt. Husk at vi er her for å hjelpe deg, og vi kommer gjerne med innspill. Trenger du hjelp til logo- og profilutvikling, har vi grafiske designere som jobber med dette, og som kan komme frem til det rette uttrykket for din bedrift.

Lenker
Language
Min side