Skip to main content
Til toppen

Innpakningen som løfter inntrykket

En lekker gaveeske kan løfte inntrykket av en gave betraktelig. Er innpakningen forseggjort, oppleves også selve gaven som både forseggjort og påkostet. Gaveesker er også praktiske og tidsbesparende å pakke i når det er travelt i butikken – montér esken, legg varen oppi, og forsegl med et bånd eller en etikett. Kombinerer man i tillegg med detaljer som silkepapir får man en luksuriøs og lekker innpakning.

Inspirasjon

Valgmuligheter

Våre gaveesker kan tilpasses helt og holdent etter dine ønsker og behov, både når det gjelder størrelse og utforming. Velg mellom flere typer materialer, overflatebehandlinger og trykk. Detaljer som hotfoil (metalltrykk), lakk og preging gir posen en ekstra eksklusiv touch. 

 

Eskens størrelse

Hva er bruksområdet og hvilke typer varer skal posen romme? Er du usikker hvilken størrelse du trenger, hjelper vi deg gjerne. Ta gjerne noen mål av produktet esken skal romme.

 

Kvalitet

Også når det gjelder materiale og kvalitet, er det mange valgmuligheter. Ulike typer materialer og overflatebehandlinger signaliserer ulike ting. Skal det for eksempel være en røff eske som tåler en støyt, kan det være på sin plass med en grovere kartongtype, mens en mer luksuriøs eske kanskje fungerer best med en glattere papirtype og effekter som hotfoil eller lakk.

 

Design og utforming

Vi produserer eskene i tråd med din bedrifts grafiske profil og fargepalett, og kommer gjerne med innspill. Tenk gjerne igjennom hvilke elementer du vil ha med. Logo er en selvfølge, og mange velger å også ha med kontaktinformasjon eller webadresse. I tillegg kan andre grafiske elementer og mønstre være med på å gjøre emballasjen mer iøynefallende – her kommer vi gjerne med kreative innspill.

Få et pristilbud

Minimumsantall: 1 000 stk.

Bruk skjemaet for å kontakte oss for et uforpliktende pristilbud. Oppgi gjerne så mye informasjon som mulig om dine ønsker, men du trenger ikke ta stilling til alt. Husk at vi er her for å hjelpe deg, og vi kommer gjerne med innspill. Trenger du hjelp til logo- og profilutvilking, har vi grafiske designere som jobber med dette, og som kan komme frem til det rette uttrykket for din bedrift.

Lenker
Language
Min side