Skip to main content
Til toppen

En pose fra naturen

Bioposer er basert på naturlige råvarer, og er både komposterbare og biologisk nedbrytbare. Posene er laget av Mater-Bi, som er en råvare hovedsakelig basert på stivelse fra planter, og brytes naturlig ned til bestanddeler som ikke er skadelige for miljøet. Posene er sertifisert i henhold til den Europeiske standarden EN 13432, som stiller strenge krav til produktets produksjon, bestanddeler, nedbrytbarhet og komposterbarhet. Posens egenskaper under bruk er ellers de samme som med vanlige plastposer, men det er viktig at posene lagres beskyttet fra direkte varme, sollys og fuktighet. Posene bør lagres ved normal luftfuktighet. Posenes bruksegenskaper vil svekkes over tid, og vi anbefaler kun inntil ett års lagring før bruk.

 

Grunner til å velge bioposer fra Serviteur:

  • Reduserer bruken av plast / fossile råstoffer, med tilhørende utslippsreduksjon

  • Laget av naturlige/organiske råvarer – plantestivelse 

  • Biologisk nedbrytbare og komposterbare

 

Inspirasjon

Valgmuligheter

Posens størrelse

Hva er bruksområdet og hvilke typer varer skal posen romme? Er du usikker hvilken størrelse du trenger, hjelper vi deg gjerne. Vi har lang erfaring med å lage poser til alle mulige bruksområder. Dette er våre mest populære formater (målene oppgis i bredde x høyde + bunnfals):

Folietype og -farge

Folietykkelse 50 my er standard. Posenes egenskaper i bruk er som en vanlig plastpose, men på grunn av av posen er laget for å brytes ned over tid, kan den ikke gjenbrukes i årevis på samme måte som en plastpose. Selve folien er glatt, matt og har ei svak beige/off-white farge. 

 

Håndtak

Bioposer leveres kun med utstansede håndtak.

 

Design og utforming

Når det gjelder posens utseende er det et hav av muligheter. Vi produserer posene i tråd med din bedrifts grafiske profil og fargepalett, men kommer også gjerne med innspill. Vi anbefaler imidlertid at du i størst mulig grad begrenser både antall trykkfarger og størrelsen på trykket, for å gjøre posen mest mulig miljøvennlig. Å dekke hele posen med trykk bør unngås, da dette vil kunne påvirke posens nedbrytbarhet. Vårt råd er å forsøke å begrense designet til et enkelt logotrykk i én farge for et nedtonet og miljøvennlig inntrykk.

Få et pristilbud

Minimumsantall: 5 000 stk. Leveringstid: Ca. 8 uker.

Bruk skjemaet for å kontakte oss for et uforpliktende pristilbud. Oppgi gjerne så mye informasjon som mulig om dine ønsker, men du trenger ikke ta stilling til alt. Husk at vi er her for å hjelpe deg, og vi kommer gjerne med innspill. Trenger du hjelp til logo- og profilutvilking, har vi grafiske designere som jobber med dette, og som kan komme frem til det rette uttrykket for din bedrift.

Lenker
Language
Min side