Skip to main content
Til toppen

Pakk inn blomstene i din profil.

Blomsterpapiret er den viktigste innpakningen for en blomsterbutikk. Papiret skal beskytte blomstene, samtidig som det skal se flott ut. Med din egen logo og design på blomsterpapiret kan du profilere blomsterinnpakningen på en elegant måte.

Muligheder

Kvalitet og format

Serviteur leverer blomsterpapir med trykk på brunt ribbet kraftpapir eller hvitt kraftpapir. Velg mellom 45 eller 60 grams papir. Praktiske hensyn avgjør i stor grad hva du bør velge, men tenk over hva som passer best til bedriftens profil og hva du ønsker å signalisere. Brun kraft gir for eksempel et noe rustikt, men moderne uttrykk, og oppleves av mange som mest miljøvennlig. Hvitt kraftpapir gir større muligheter når det gjelder gjeder fargebruk, da man for eksempel kan trykke en heldekkende bakgrunnsfarge.

 

Design og utforming

Vi produserer blomsterpapiret i tråd med din bedrifts grafiske profil og fargepalett, og kommer gjerne med innspill.

Få et pristilbud

Minimum: 300 Kg

Brug formularen til at kontakte os for et uforpligtende pristilbud. Giv gerne så mange oplysninger som muligt om dine ønsker, men du skal ikke tage stilling til alt. Husk, at vi er her for at hjælpe dig, og vi kommer gerne med input. Har du brug for hjælp til logo- og profiludvikling, har vi grafiske designere, som arbejder med dette, og som kan finde på det helt rigtige udtryk for din virksomhed.

Links
Language
Konto