test-1 test-2

nyfrist

Kampanjeperioden gjelder 16/8 – 24/9 2021

Minimumsantall: 3 000-5 000 stk., avhengig av størrelse. Kun tvinnede håndtak. Leveringstid: avhenger av produksjonskapasitet, ta kontakt for leveringsdato.

Det er mange fordeler ved å bruke handleposer av papir. Først fremst ser de trendy ut – en papirpose med lekkert design og god fargebruk skiller seg ut. Papirposer egner seg godt for bedrifter som ønsker et mer rustikt og nedtonet uttrykk, og de signaliserer at man er opptatt av å ta vare på miljøet. Papirposer er resirkulerbare og biologisk nedbrytbare.

space

info

Posens størrelse

Hva er bruksområdet og hvilke typer varer skal posen romme? Er du usikker hvilken størrelse du trenger, hjelper vi deg gjerne. Vi har lang erfaring med å lage poser til alle mulige bruksområder.

På kampanjen kan du velge mellom disse størrelsene:

poser

space

Design og utforming

Når det gjelder posens utseende er det et hav av muligheter. Vi produserer posene i tråd med din bedrifts grafiske profil og fargepalett, men kommer også gjerne med innspill. Tenk gjerne igjennom hvilke elementer du vil ha med på posen. Logo er en selvfølge, og mange velger å også ha med kontaktinformasjon eller webadresse. I tillegg kan andre grafiske elementer og mønstre være med på å gjøre posen mer iøynefallende – her kommer vi gjerne med kreative innspill.

space

papirposer

space

Få et pristilbud

Bruk skjemaet for å kontakte oss for et uforpliktende pristilbud. Oppgi gjerne så mye informasjon som mulig om dine ønsker, men du trenger ikke ta stilling til alt. Husk at vi er her for å hjelpe deg, og vi kommer gjerne med innspill. Om du har trykkfiler klare, kan disse lastes opp her. Trykkfilen bør fortrinnsvis være i ai-, eps- eller pdf-format, men andre filtyper kan i visse tilfeller fungere. Trenger du hjelp til logo- og profilutvilking, har vi grafiske designere som jobber med dette, og som kan komme frem til det rette uttrykket for din bedrift.