test-1 test-2

plastposer

Fra 2 500 stk., 1-2 trykkfarger. Inntil 10 000 stk. Kampanjeperiode 16/8 – 17/9 2021

Plastposer er en svært økonomisk og praktisk type handleposer. Posene er slitesterke, kan tåle mye vekt, og står imot alt av vær og vind. Posene krever også lite lagringsplass,

og er derfor perfekte for bedrifter som bruker mye poser. Plastposene har imidlertid vært i fokus på grunn av de økende problemene med plastavfall og mikroplast.

Allikevel er både forskning og myndigheter tydelige på at plastposen ikke utgjør noe stort miljøproblem i Norge.

Vi har gode ordninger for gjenvinning av plast, typen plastposer som brukes i Norge ikke er like utsatt for forsøpling, samt at plastposene spiller en viktig rolle i håndteringen av restavfall. 

space

info

Dette er våre mest solgte størrelser, men vi har også flere formater du kan velge mellom:

plastposer

space

Design og utforming

Når det gjelder posens utseende er det et hav av muligheter. Vi produserer posene i tråd med din bedrifts grafiske profil og fargepalett, men kommer også gjerne med innspill. Tenk gjerne igjennom hvilke elementer du vil ha med på posen. Logo er en selvfølge, og mange velger å også ha med kontaktinformasjon eller webadresse. I tillegg kan andre grafiske elementer og mønstre være med på å gjøre posen mer iøynefallende – her kommer vi gjerne med kreative innspill.

space

referanser

space

Få et pristilbud

Bruk skjemaet for å kontakte oss for et uforpliktende pristilbud. Oppgi gjerne så mye informasjon som mulig om dine ønsker, men du trenger ikke ta stilling til alt. Husk at vi er her for å hjelpe deg, og vi kommer gjerne med innspill. Om du har trykkfiler klare, kan disse lastes opp her. Trykkfilen bør fortrinnsvis være i ai-, eps- eller pdf-format, men andre filtyper kan i visse tilfeller fungere. Trenger du hjelp til logo- og profilutvilking, har vi grafiske designere som jobber med dette, og som kan komme frem til det rette uttrykket for din bedrift.