Skip to main content
Til toppen

Vilkår og betingelser

Generelt

Følgende vilkår gjelder kjøp av varer og tjenester, levert av Consilimo AS. Vilkårene gjelder alle typer salg, så lenge ikke annet er skriftlig avtalt partene i mellom.

 

 
Forhandlerstatus

Vi gjør oppmerksom på at vi gjennomfører en vurdering av hver enkelt ny forhandler for våre varer på Consilimo Group AS. Vi ønsker å opprettholde et representativt forhandlernett for våre varer på et nasjonalt nivå, og vil at de som handler med oss skal føle at de får den service og support de har behov for. Derfor har vi et søknadsskjema som skal fylles ut for nye interessenter. Dette for å kartlegge dagens situasjon i nærmarkedet til deg som ny søker, samt å gi den beste tilbakemelding til nye søkere om distribusjon i søkerens nærområde. 

 

 
Bestillingsvilkår

Alle priser er oppgitt eks. MVA, evnt. miljøavgift og frakt. 

 

Alle artikler skal bestilles i salgsenhetsforpakning (SE: +antall i parantes) definert i teksten på varen. Eks. Elegance Serviett hvit SE:12 – da må produktet bestilles i antall 12pk, prisen er definert pr.stk. og ikke pr. salgsenhet (SE=Eske/Minimumskvantum). Bånd selges i hele ruller og prisen er pr. rull. Antall meter defineres i teksten, eks.25 meter.

 

Ekspedisjonsgebyr på 50,- for alle ordre under kr 1.000,- eks mva. Restordre over kr 500,- ettersendes fraktfritt i Norge eller sendes sammen med ny bestilling. For Sverige er restordregrensen kr 1.500,-.

 

 
Fraktfrigrenser

Norge: NOK 5 000,-.

Sverige: SEK 5 000,-

Danmark: DKK 2 500,-

 

 
Bestillingsvarer

Med bestillingsvarer menes dette varer som først vil bli produsert når varene er bestilt.

Alle tilbud gis uten forpliktelser og med forbehold om prisøkninger og endrede leveringsmuligheter.

Tilbud er gjeldende i 30 dager fra tilbudets dato dersom ikke annet er angitt. Avtaler som avviker fra tilbudet er først å anse som et nytt tilbud etter skriftlig bekreftelse fra Consilimo.

Nøyaktig pris på klisjé (trykkplater) kan ikke beregnes før tilbudet er akseptert og korrektur godkjent av kunde. En evt. rabatt på klisjé må tilbakebetales ved utlevering av klisjé. Vi tar vare på klisjéer i 3 år fra produksjonsdato. Ved ny ordre forlenges denne perioden med 3 nye år. Klisjéer har kun en begrenset levetid og må fornyes ved behov.

 

Avtalen mellom Consilimo Group AS og kjøper trer i kraft ved at kunden skriftlig aksepterer tilbudet. Kunden mottar deretter en ordrebekreftelse fra Consilimo. Innsigelser mot ordrebekreftelsen må gjøres skriftlig umiddelbart og senest tre dager etter mottagelsen av denne. Kansellering av ordre etter at avtalen er trådt i kraft kan kun skje etter avtale og mot eventuelle påløpte kostnader.

 

Alle priser er oppgitt eksklusiv MVA og evnt. miljøavgift. Frakt og repro kostnad kommer i tillegg, og betales av kjøper med mindre noe annet er avtalt skriftlig på forhånd. Palleavgift tillkommer for alle leveranser på pall.

 

Reprokostnad: Kr 750,- for oppsett av klisjéer pluss en korrekturrunde, forutsatt at kunden leverer en vektorisert fil av sin logo (dvs. filformatene: ai,eps eller pdf). Bildefiler må være høyoppløste, dvs. 300 dpi. Korrekturrunder ut over dette faktureres med kr. 375,- pr. korrektur. Leverer kunden logo i et annet filformat enn spesifisert over slik at logoen må rentegnes tilkommer kr. 750,-. Mangler kunden logo slik at en helt ny logo må utarbeides, eller kunden ber om designforslag, faktureres kunden med kr. 750,- pr. time for dette arbeidet.

 

 
Produktinformasjon

Kjøper må påregne noe avvik i fargenyanser i forhold til det som fremgår av kataloger, nettsider, og annet reklamemateriell. Avvik mellom bilde av et produkt og produktets virkelige utseende kan forekomme. Kun vesentlige avvik gir grunnlag for reklamasjon.

 

Bestillingsvarer

 

Spesialbestilte varer med trykk kan variere i antall med +/-15 prosent i forhold til bestilt antall. Ved små kvantum kan antallet variere med +/- 25 prosent. Kunden blir fakturert for reelt levert antall.

 

Målavvikelser på inntil 5 prosent gir ikke grunnlag for reklamasjon.

 

Handlenett med trykk kan ikke vaskes i vaskemaskin eller tørkes i tørketrommel da dette vil gå utover trykket og materialet vil krympe. Kan kun håndvaskes i kaldt vann.

 

Kjøper må påregne noe avvik i fargenyanser i forhold til foreviste fargeprøver på skjerm og utskrifter. Det garanteres ikke mot avsmitting. Spesielt matte trykk kan smitte av farge.

 

Poser med trykk leveres normalt med fotocellemerke i øvre hjørne, samt med bunnfallsmerke. Dette gjøres for å sikre korrekt plassering av logo, samt for å merke produktet med relevant informasjon.

 

Kunden må selv innhente rettigheter til bruk av logo/merkevarenavn. Dette må kunne fremlegges på forespørsel. Serviteur tar ikke ansvar for misbruk i henhold til ovenstående.

 

Consilimo forbeholder retten til å benytte alle produserte varer som prøve og samtidig benytte dette i markedsføringen av Consilimo.

 

 
Betalingsvilkår

Første bestilling skjer mot forskuddsbetaling. Deretter sendes varer mot faktura pr. 20 dager netto, dersom kredittsjekk tilsier dette.

 

Alle nye kunder kredittsjekkes. Kredittsjekkens resultat avgjør betalingsbetingelsen. Faktura sendes med E-post og derfor viktig å oppgi korrekt e-postadresse. Vi har satt bort purre- og inkassoarbeid til Kredinor.

 

 
Leveringsvilkår

Alle ordre over kr 5.000,- eks.mva sendes fraktfritt. Frakten beregnes ut av volum på ordren.

 

Våre rabatter tilgodesees våre kunder og belastes kun med nettofrakt. Frakten påføres faktura.

 

 
Transportskade

Varemottaker må selv påse at vareemballasjen ikke er skadet og at antall leverte kolli er i overensstemmelse med pakkseddel/fraktbrevets pålydende. Eventuell skade eller manglende kolli må føres på pakkseddel/fraktbrev før kvittering for mottagelse, og må meldes til Consilimo umiddelbart og senest innen fem dager. I motsatt fall kan Consilimo Group AS fraskrive seg ansvar for skade.

 

 
Retur/reklamasjon
  1. Alle reklamasjoner må registreres hos oss senest 8 dager etter forsendelsesdato.
  2. Før varer eventuelt sendes i retur, skal dette klareres med Consilimo Group AS. Kurante varer tas ikke i retur.
  3. Reklamasjoner henvises til e-post: service@consilimo.com
  4. Tilbudene gjelder så lenge varebeholdningen rekker. Det tas forbehold om trykkfeil.
Lenker
Language
Min side