Skip to main content
Til toppen

Papirposen – naturlig og nedbrytbar

Det er mange fordeler ved å bruke handleposer av papir. Først fremst ser de trendy ut – en papirpose med lekkert design og god fargebruk skiller seg ut. Papirposer egner seg godt for bedrifter som ønsker et mer rustikt og nedtonet uttrykk, og de signaliserer at man er opptatt av å ta vare på miljøet.

Papirposer er resirkulerbare og biologisk nedbrytbare. Vi leverer FSC-merkede papirposer, som sikrer at papiret stammer fra ansvarsfull og bærekraftig forvaltning av skogens ressurser.

Grunner til å velge papirposer fra Serviteur:

  • Papirposer er biologisk nedbrytbare og laget av naturlige råvarer

  • Papirposer kan gjenbrukes og gjenvinnes

  • Ingen petroleumsbaserte råvarer, ingen mikroplast

  • Produksjon i Skandinavia gir lavere utslipp i forbindelse med frakt

  • Produksjon etter skandinaviske standarder og regler

Inspirasjon

Valgmuligheter

Posens størrelse

Hva er bruksområdet og hvilke typer varer skal posen romme? Er du usikker hvilken størrelse du trenger, hjelper vi deg gjerne. Vi har lang erfaring med å lage poser til alle mulige bruksområder. Velg mellom flate håndtak eller håndtak i tvinnet papir. Dette er våre mest populære formater (målene oppgis i bredde x dybde x høyde):

Kvalitet

Her kan du velge mellom hvitt kraftpapir, brunt kraftpapir eller hvitt bestrøket papir. Papirtykkelsen er gitt ut ifra posens størrelse – jo større pose, jo tykkere papir. Her er det først og fremst utseendet du ønsker på posen som avgjør hvilken papirtype du velger.

 

Håndtak

Velg mellom flate håndtak eller håndtak i tvinnet papir. Det er også mulig å få fargede håndtak, som gir ekstra liv til posen og tiltrekker oppmerksomhet. Fargen trenger ikke nødvendigvis matche fargen på trykket eksakt. Velg gjerne en farge som harmonerer med – eller skaper kontrast til – fargen på trykket. Spør oss om tilgjengelige farger!

 

Design og utforming

Når det gjelder posens utseende er det et hav av muligheter. Vi produserer posene i tråd med din bedrifts grafiske profil og fargepalett, men kommer også gjerne med innspill. Tenk gjerne igjennom hvilke elementer du vil ha med på posen. Logo er en selvfølge, og mange velger å også ha med kontaktinformasjon eller webadresse. I tillegg kan andre grafiske elementer og mønstre være med på å gjøre posen mer iøynefallende – her kommer vi gjerne med kreative innspill.

Få et pristilbud

Minimumsantall: 3 000 – 5 000 stk., avhengig av størrelse.
Leveringstid: avhengig av størrelse.

Bruk skjemaet for å kontakte oss for et uforpliktende pristilbud. Oppgi gjerne så mye informasjon som mulig om dine ønsker, men du trenger ikke ta stilling til alt. Husk at vi er her for å hjelpe deg, og vi kommer gjerne med innspill. Trenger du hjelp til logo- og profilutvilking, har vi grafiske designere som jobber med dette, og som kan komme frem til det rette uttrykket for din bedrift.

Lenker
Language
Min side