Skip to main content
Til toppen

Bruk den igjen og igjen

Bomullsposer, eller handlenett som de også kalles, har de siste årene blitt et populært alternativ til de klassiske handleposene, da mange er opptatt av å signalisere at de bryr seg om miljøet. Handlenettene er slitesterke og tåler mye vekt, og de kan brukes igjen og igjen, slik at man sparer miljøet. Mange bruker handlenett som et praktisk og trendy tilbehør fremfør en vanlig veske. Derfor er også handlenett godt egnet som profilering for din bedrift – nettet brukes mange ganger og i forskjellige settinger, slik at du får eksponert din logo og profil i lang tid etter kunden har forlatt butikken.

 

Grunner til å velge bomullsposer fra Serviteur:

  • Kan gjenbrukes tusenvis av ganger

  • Slitesterke og tåler mye vekt 

  • Erstatning for vanlige vesker

  • Signaliserer miljøbevissthet 

  • Kan vaskes (håndvaskes i kaldt vann)

 

Inspirasjon

Valgmuligheter

Posens størrelse, tykkelse og farge

Våre bomullsposer er laget av naturlig bomull. Vi kan levere flere størrelser, og korte eller lange håndtak. De aller fleste velger størrelse 38 x 42 cm. med lange håndtak. Posene leveres i natur/ufarget (120g) eller ulike farger (150g).

 

Tigjengelige farger:

Fairtrade

Naturfargede poser kan leveres i Fairtrade bomull (enten 120g eller 150g). Fargede poser kan fås i Fairtrade bomull ved bestilling av minimum 3 000 stk. Poser i Fairtrade bomull kan merkes med egen påsydd Fairtrade-tag eller påtrykket Fairtrade-logo. Les mer om Fairtrade her.

 

Design og utforming

Når det gjelder posens utseende er det mange muligheter. Vi produserer posene i tråd med din bedrifts grafiske profil og fargepalett, men kommer også gjerne med innspill. Handlenett egner seg allikevel først og fremst til enklere trykk. Vi anbefaler å forsøke å begrense antall farger og trykkmengde. Dette vil også understreke det miljøvennlige aspektet. Vi gjør oppmerksom på at det på grunn av trykkemetodene ikke er mulig med utfallende trykk, altså trykk som dekker helt ut i kantene på handlenettet.

 

Vask og vedlikehold av bomullsposer

Bomullsposer bør ikke vaskes i vaskemaskin eller tørkes i tørketrommel, da dette kan forringe trykket og gjøre at materialet krymper. Bør kun håndvaskes i kaldt vann.

Få et pristilbud

Minimumsantall: 100 stk.

Bruk skjemaet for å kontakte oss for et uforpliktende pristilbud. Oppgi gjerne så mye informasjon som mulig om dine ønsker, men du trenger ikke ta stilling til alt. Husk at vi er her for å hjelpe deg, og vi kommer gjerne med innspill. Trenger du hjelp til logo- og profilutvilking, har vi grafiske designere som jobber med dette, og som kan komme frem til det rette uttrykket for din bedrift.

Lenker
Language
Min side