Til toppen

Slik jobber vi i Consilimo

 

Consilimo er en ledende leverandør av interiør, emballasje og dekor- og binderiprodukter. Med de fire varemerkene Edelweiss, Serviteur, Gus Design og Blooms som utfyller hverandre, har vi et komplett vareutvalg innen blomster, gaver og interiør, samt all emballasje. Vi har ingen fysiske butikker men én felles nettbutikk for alle våre merkevarer.

Hovedkontoret ligger på Alna i Oslo, og har 11 ansatte, som arbeider med alt fra innkjøp, produktutvikling, kommunikasjon, markedsføring og mye mer. Det er stor grad av åpenhet og samarbeid avdelingene imellom. På hovedkontoret finner du også administrerende direktør Dag Leo Martinsen og medlemmer av ledelsen. De overordnede beslutningene tas i ledergruppen.

Consilimo har 17 ansatte. Dette er både faste og midlertidige ansatte. Vår logistikkavdeling er lokalisert på vårt sentrallager på Hensmoen i Hønefoss. Consilimo er i dag en del av Dalema Gruppen.

Consilimo eier ingen fabrikker, men vi samarbeider med utvalgte uavhengige leverandører (produsenter, agenter og merkevareleverandører) i Asia og EU/EØS. Vi har gjennom vårt søsterselskap Opal East Trading Co., Ltd. fire produksjonskontorer i våre viktigste markeder: Kina, India, Vietnam og Malaysia. Produksjonskontorene samarbeider tett med våre innkjøpsavdelinger i Oslo og Fredrikstad i utviklingen og produksjonen av nye produkter. Dette samarbeidet er med på å sikre at produktene våre oppfyller våre kvalitetskrav og sammen jobber for å bedre produksjonsforhold der det er nødvendig. Innkjøp fra Europa håndteres direkte fra vårt hovedkontor.

 

Tydelige spilleregler

 

I Consilimo kjøper vi varer fra fabrikker og leverandører, rundt om i verden, også i land der det er risiko for brudd på menneskerettigheter og arbeidstakerrettigheter. Vi har et stort ansvar for å sørge for at våre produksjoner gjennomføres på en ansvarlig måte, både av hensyn til mennesker, samfunn og miljø. I arbeidet med å opptre ansvarlig har vi derfor utarbeidet retningslinjer for produksjon og innkjøp som alle tilknyttet ledergruppe, innkjøpsavdeling og markedsavdeling hos oss skal kjenne til og jobbe etter. Se Retningslinjer for ansvarlig produksjon og innkjøp.

For å tydeliggjøre våre holdninger overfor partene i leverandørkjeden har vi også etiske retningslinjer som alle våre samarbeidspartnere skal signere og følge. Consilimo følger konsernets retningslinjer for etisk handel, og utgjør en del av våre innkjøpsavtaler med leverandørene. Disse retningslinjene er basert på internasjonalt anerkjente FN- og ILO- konvensjoner og angir minimums- og ikke maksimumsstandarder.

Lovgivningen på produksjonsstedet skal respekteres. Der hvor nasjonale lover og reguleringer dekker samme tema som disse retningslinjene, skal den høyeste standarden gjelde. Se Etiske retningslinjer for leverandører.

 

For mer informasjon om våre aktsomhetsvurderinger se konsernets redegjørelse her.